O masažnih mizah

masažna

Iščete zase ali za darilo kakovostno masažno mizo?

Na našem trgu je ponudba masažnih miz pestra. Vendar samo preverjena in kakovostna masažna miza si zaslužijo našo pozornost. Na spletni strani www.masazna-miza.si najdete preverjene in stestirane masažne mize vseh vrst. V ponudbi so tako prenosne lesene masažne mize kot tudi prenosne aluminijaste masažne mize.

Prednosti lesenih masažnih miz so predvsem v svoji kompaktnosti, ter neuničljivosti. Napram aluminijastim masažnim mizam se pri lesenih ne prične pojavljati tako imenovam kovinski zvok. Ta je značilen za ALU mize za masažo, ki sčasoma pričnejo pri uporabi mize oddajati kovinski zvok. Takšnih miz se ne da popraviti in utišati.

Masažna

 

 

Pri lesenih masažnih mizah ni potrebno skrbeti na koga se obrniti v primeru poškodb. Vsak lokalni mizar lahko pripravi nadomestno nogo, utrdi morebiten poškodovan predel, ter svetuje pri obnovi oblazinjenja.

Masažne mize, ki se prodajajo na speltni strani www.masazna-miza.si so zagotovo kakovostne in večkrat preverjene.

Masažne mize so narejene iz najprimernejšega lesa, ki je vzdržljiv tudi pri masažah najmočnejših in najzahtevnejših strank.

Željo po nečem boljšem in kvalitetnejšem si lahko zagotovite na prenosnih masažnih mizah, ki so primerno oblazinjene za maksimalni užitek.

Poiščite zase udobne, stabilno in ugodno Masažno mizo.

Miza za masažo je ključnega pomena tako za osebo, ki izvaja masažo, kot tudi za osebo, ki prejema masažo. Oba se morata pri masaži sprostiti in ne občutiti nikakršnega napora. Za osebo, ki prejema masažo je pomembno ugodje, mehkoba in sproščenost. Za osebo, ki opravlja masažo pa je pomembna pravilna višina, pravilna širina in ustreznost mize za masažo. Poleg klasičnih 2 delnih miz se najpogosteje uporablja še klasična 3 delna (conska) miza za masažo, ki omogoča še dodatno lagodje s svojim 3-jim dvignjenim delom. Na ta način lahko oseba, ki izvaja masažo dodobra izkoristi svoje znanje in spodobnosti.

Masažne mize

Če potrebujete mizo za uporabo erotične masaže priporočamo 2 delno masažno mizo ki ima malenkost več oblazinjenja in je posledično malo bolj udobna.