Partnerski program masažne mize

Kaj je Partnerski program masažne mize?

Partnerski program masažne mize je metoda spletnega poslovanja, pri katerem spletni obiskovalec obišče partnersko spletno stran (affiliate web page), od koder jo affiliate usmeri neposredno na spletno stran prodajalca/kupca. Načini preusmeritve so lahko: s klikom na oglasno pasico, gumb, besedilo, sliko ali kak drug element partnerske spletne strani, ali na kakršenkoli drugačen način, ki je tehnično možen. Na ta način se spletni obiski iz spletne strani affiliata preusmerijo na spletno stran kupca in se po dogovorjeni metodi kompenzirajo.

Uporaba našega affiliate partnerskega programa v dveh korakih:

1. Ko ste registrirani in je vaš račun aktiven, lahko v vašem Naročniškem centru spremljate vse podatke, ki so pomembni za partnerski program Število pridobljenih strank, Dobroimetje na računu, število prodanih artiklov, število klikov in izplačani zneski).

2. Kliknite na povezavo Partnerski progam v nogi spletne strani www.masazna-miza.si  in odprla se vam bo stran za registracijo novega partnerja. Po vpisu vseh podatkov bo na naš elektronski naslov prišla zahteva za vpis novega partnerja in po preveritvi podatkov bomo vam omogočili dostop in uporabo našega partnerksega programa. Po uspešni prijavi v naš partnerski program si lahko skreirate svojo unikatno povezavo (URL), ki jo vključite v vašo spletno stran, spletno trgovino, FB stran…. Število klikov na to povezavo vam je v vsakem trenutku dostopno preko naše spletne statistike.

Kako deluje masažne mize partnerski program?

Enostavno, preprosto in pregledno! Za vsako naročilo opravljeno preko vaše unikatne povezavi vam priznamo provizijo v višini do 15% vrednosti sklenjenega spletnega posla. Samo potrdilo o plačilu in provizijo prejmete 30 dni po plačilu kupca, zaradi naše 30 dnevne garancije vračila kupnine v primeru nezadovoljstva.

Ko bo stanje na vašem računu preseglo znesek 100.00 EUR, nam podate zahtevek za izplačilo in vam bomo na začetku naslednjega obračunskega mesečnega obdobja to stanje nakazali na vaš račun!

Provizijska lestvica našega partnerskega programa je sledeča:

– opravljenih prvih 10 nakupov preko vaše univerzalne URL povezave = 10% vrednosti nakupa

– opraljeni nakupi nad 10 nakupov preko vaše univerzalne URL povezave = 15% vrednosti nakupa

Ali je potrebno kaj plačati za pristop v partnerski program masažne mize?

Tukaj ni nobenih vstopnih ali drugih stroškov.

Kdo se lahko včlani v partnerski program?

Če želite sodelovati v programu, morate na spletni strani www.masazna-miza.si v nogi začetne spletne strani izbrati povezavo Partnerski program in izpolniti polja za vpis. Načeloma lahko sodelujejo vse spletne strani, ne glede na njihovo vsebino. Uporaba spletnih strani, ki vsebujejo izključno našo povezavo ni dovoljena in njihova uporaba v partnerskem programu vodi v ukinitev brez opozorila in denarja ne bomo izplačali.

Kje dobim spletne pasice?

Pasice (bannerje) ter vse potrebne povezave dobite po prijavi v naš partnerski program. Pasice pripravimo vsakemu partnerju posebaj glede na njegove želje, potrebe in načrtovane umestitve. Pasico si lahko izdelate tudi sami, vendar jo moramo pred objavo odobriti.

Grafični prikaz registracije in uporabe našega partnerskega programa je na voljo Tukaj

Vprašanja glede uporabe našega Partnerskega programa lahko pošiljate na:  aff@masazna-miza.si

 

[yith_wcaf_affiliate_dashboard]